
رئیس دادگاه عمومی بخش چهاردانگه در بازدید از کارخانه تولید انواع تایر بر حمایت دستگاه قضایی از واحدهای تولیدی و صنعتی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، هاشم امامی رئیس دادگاه عمومی بخش چهاردانگه در راستای نظارت و بررسی دقیق مشکلات واحد تولیدی و صنعتی کیان تایر با حضور در این کارخانه از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آن قرار گرفت.
وی در این بازدید طی گفتوگوی صمیمی با کارگران قسمتهای مختلف این کارخانه تولیدی تایر، با استماع خواستههای آنها در خصوص پیگیری مطالبات قانونی مطرح شده قول مساعد داد.
رئیس دادگاه عمومی بخش چهاردانگه در بخش دیگری از این بازدید با مدیران این واحد صنعتی در خصوص مهمترین آسیبها و موانع پیش روی به گفتوگو و تبادل نظر پرداخت و بر حمایت دستگاه قضایی از واحدهای تولیدی و صنعتی تأکید کرد.
به گزارش فارس، کارخانه تولید انواع تایر در حدود ۱۵۰۰ پرسنل دارد.